בטיחות מזון

חברת LAC | בטיחות מזון

בטיחות מזון

חברת LAC | בטיחות מזון

חברת LAC | בטיחות מזון

חברת LAC | בטיחות מזון

בטיחות מזון

בטיחות מזון
המונח בטיחות מזון מתייחס לסיכונים שיש במזון בעת צריכתו ולכן יש ליישם את התקנים הנדרשים, תוך כדי זיהוי הסיכונים האפשריים, בכדי למנוע ממזון שאינו בטוח להגיע אל השוק.
יישום של מערכת בטיחות מזון, מבטיח שהארגון עושה את כל הנדרש על מנת להפחית את הסיכוי שאנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק.

חברת LAC המתמחה בייעוץ קולינרי פיתחה מערכת לניהול בטיחות מזון אשר תאפשר לארגון שלכם:
  • זיהוי וניהול הסיכונים לבטיחות במזון.
  • הגדרה של תהליכי טיפול ומניעה בצורה עקבית ושיטתית.
  • התאמה לדרישות החוק והתקנות הרלוונטיות.
  • צמצום ההוצאות על איבוד חומר והחזרים.
  • הנעה של תהליכי שיפור.
  • מעבר לתהליכי עבודה אפקטיבים ויעילים.
  • בטחון הלקוחות, שהארגון מעמיד את הדאגה לבטיחות המזון בעדיפות גבוהה.
הדרישות בתחום בטיחות מזון
הדרישות מחד הינן מצד הרשויות: דרישות חוק של מדינות הקהילה האירופית, ה- FDA ו ה- USDA בארה"ב וגופים נוספים, ומאידך הדרישות המוכתבות מצד הרשתות הקמעונאיות והלקוחות: תקני ,BRC, HACCP, IFS, BRC/IOP, TNC דרישות למוצרים אורגאניים ועוד.

לאור הנ"ל וכמסקנה מאירועי מזון אשר התרחשו בשנים האחרונות הובהר כי הצלחת ארגון במניעת אירועי בטיחות מזון נעוצה בהנהלה בכירה מעורבת השותפה להטמעת מערכת ניהול בטיחות המזון.

כל הזכויות שמורות © ל-חברת LAC בע"מ